Bent u op zoek naar een samenwerking met Liemers Harmonie Duiven? Wilt u gebruik maken van ons netwerk om uw bedrijf te promoten? Dat kan! Liemers Harmonie Duiven komt graag in contact met mogelijke sponsoren die ons een warm hart toedragen.

Hoveniersbedrijf Dijkhuizen ondersteunt al meer dan 12 jaar Liemers Harmonie Duiven. Het hoogtepunt van het jaar is het voorjaarsconcert Dijkhuizen in Harmony.
Door haar naam te koppelen aan het concert, toont Hoveniersbedrijf Dijkhuizen zijn grote verbondenheid met de Duivense muziekvereniging.
Daarnaast is Hoveniersbedrijf Dijkhuizen ook als shirtsponsor te zien op onze T-shirts en samba-outfits.
Voor meer informatie over het bedrijf bezoekt u: www.hoveniersbedrijfdijkhuizen.nl